06 Ekim 2015 19:12

Hacı Birlik’in görüntülerini paylaşan hesap bu kez Bismil'den fotoğraf paylaştı

Paylaş

Bismil'de polislerce öldürülen 4 kişiye ait cenazelerinin, Bismil Devlet Hastanesi'ne bırakılması sonrası Twitter'da yer alan "JITEM ?@_J_I_T_E_M_" adlı hesaptan öldürülen sözkonusu kişilere ait olduğu belirtilen fotoğraflar paylaşıldı.  Aynı hesap, Şırnak'ta öldürüldükten sonra cenazesi zırhlı araç arkasında sürüklenen Hacı Lokman Birlik'in foto ve görüntülerini de paylaşmıştı.

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde bugün saat 12.00 itibariyle kaymakamlık tarafından Ulutürk, Dumlupınar, Fırat ve Tekel mahallelerine dair ilan edilen sokağa çıkma yasağı sonrası, bu mahalle sakinlerine dönük girişilen saldırılar devam ederken, akşam saatlerinde polis ve özel harekat timlerince Bismil Devlet Hastanesi'ne battaniyeler içerisinde 4 kişiye ait cenazeler getirildi.

Hastane morguna alınan kimlikleri bilinmeyen cenazelerin ön otopsilerinin yapılabilinmesi için savcının gelmesi beklenirken, sosyal medya platformu Twitter'da yer alan "JITEM ?@_J_I_T_E_M_" adlı bir hesaptan öldürülen bu 4 kişiye ait bazı fotoğraflar servis edildi. Yapılan paylaşımlarda öldürülen kişilerin Bismil'de yapılan operasyonda öldürülen PKK'liler olduğu ileri sürüldü.
Paylaşılan fotoğraflardaki kişilerle hastaneye getirilen cenazelerin aynı kişilere ait olup, olmadığı ise henüz netleştirilemedi.

"JITEM ?@_J_I_T_E_M_" adlı bu hesap geçtiğimiz günlerde Şırnak'ta öldürüldükten sonra cenazesi zırhlı araca bağlanarak işkence edilen Hacı Lokman Birlik'e ait foto ve görüntüleri de paylaşmıştı. (DİHA)

Bismil'de hastaneye 4 cenaze getirildi

ÖNCEKİ HABER

SALT Galata'da dans tiyatrosu

SONRAKİ HABER

Van’da bomba yüklü araçla karakola saldırı: 10 asker yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa