31 Ağustos 2015 13:21

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı istifa etti

Paylaş

Şanlıurfa'nın AKP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, milletvekili adaylığı için görevinden istifa etti. Güvenç daha önce Şanlıurfa Valiliği yapmıştı.

BAŞBAKAN'IN NAZİK DAVETİYLE ADAY OLDUK

Güvenç, yazılı açıklama yaparak kendisine destek verenlere teşekkür etti, adaylık için Başbakan'dan nazik davet aldığını bildirdi.

Celalettin Güvenç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"4 yıl süreyle önce vali akabinde de büyük desteğinizle Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizlere hizmet etme şerefine nail oldum. Bugün ise Sayın Başbakanımızın nazik daveti ile milletvekili adayı olmak için istifa ediyorum. 4 yıl boyunca şahsıma gösterdiğiniz destek ve teveccüh için sizlere sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Görev yaptığımız süre içerisinde ibadet aşkıyla hizmet etmek için var gücümüzle çalıştık. Bu konuda bir basın toplantısı düzenleyip, kamuoyuna ve kıymetli Şanlıurfalı hemşerilerime gerekli açıklamaları yapacağım. Şunun bütün Şanlıurfalılar tarafından bilinmesini isterim ki bu evladınız Celalettin Güvenç, ebediyen sizleri unutmayacak; her ortam ve platformda hemşeriniz olarak sesiniz olmaya devam edecektir. Hakkınızı helal edin."

RTÜK’TE İSTİFA   

RTÜK’ün CHP kontenjanından seçilen üyesi Ali Öztunç, 1 Kasım seçimlerinde aday adayı olmak için istida etti. Öztunç, CHP’den aday olmak için başvuracak.

MERKEZE ALINAN BİTLİS ESKİ VALİSİ ÖZTÜRK, İSTİFA ETTİ

Bitlis'te yaklaşık iki yıldır görev yapan ve geçtiğimiz günlerde merkeze alınan Bitlis eski Valisi Orhan Öztürk, görevinden istifa etti. Ankara'daki yeni görevine bugün başlayan Öztürk, Merkez Valiliği görevinde 10 dakika kalarak bu görevinden istifa etti. Öztürk'ün 1 Kasım'da yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinde milletvekili adayı olmak üzere istifa ettiği öğrenildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Dersim'de yasaklı bölgelerde operasyon başlatıldı

SONRAKİ HABER

Tarım işçilerini taşıyan traktör devrildi: 9 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...