23 Ağustos 2015 03:38

Kitapların süper kahramanları

Raflarla kitaplar açılı bir dayanağa yaslanmış ve birinin kapağı rafı gizlemesi için açık bırakılmış. Uçan süperkahraman çerçeveye bağlanmış ve duruşu sadece kitapları yuvarlanmaktan kurtarmak içinmiş gibi görünüyor.

Paylaş

Herkes hayatında bir kahramana ihtiyaç duyar. Kitaplar için bu kahraman, akıllı bir kitap desteği ve kitapları bir süper kahraman tarafından kurtarılıyormuş gibi gösteren havada duran raflar. Bu tuhaf metal kreasyonlar İsrail menşeili tasarım stüdyosu Artori Design’ın el işi ürünleri.
Her kitap desteği, bir kitaplık dolusu kitabın küçük, yine de inanılmaz bir şekilde güçlü, süpermen-benzeri bir figür tarafından dik ya da havada tutulduğu görünümünü veriyor. Bu akıllı illüzyonların ikisi de güçlü pelerinli bir mücadele-cinin manyetize silueti magnetler kullanılarak yaratıldı. Raflarla kitaplar açılı bir dayanağa yaslanmış ve birinin kapağı rafı gizlemesi için açık bırakılmış. Uçan süperkahraman çerçeveye bağlanmış ve duruşu sadece kitapları yuvarlanmaktan kurtarmak içinmiş gibi görünüyor.
Supershelf de benzer şekilde çalışıyor - özverili siluet görünmez ve dikey bir şekilde ko-numlanmış rafa bağlı, havada duruyor ve gücünü kitapları yukarıda tutmak için kullanıyor görünümünü veriyor.
Usta bir şekilde basit uygulamasıyla, bu ev dekoru parçaları yaratıcı ve eğlenceliler. Herhangi bir kitapseverin yüzünü güldürecekleri kesin.

http://mymodernmet.com’dan çeviren Merve Kaçar

ÖNCEKİ HABER

NASA: Eylül ayında Dünya’ya asteroid çarpacağı iddiaları doğru değil

SONRAKİ HABER

Rio’nun kirli suları 4 sporcuyu hastanelik etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa