04 Ağustos 2015 03:31

Gazi Mahallesi'nde helikopter destekli polis baskını

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Ekipleri, Gaziosmanpaşa Gazi Mahallesi'nde helikopter destekli ev baskınları başlattı. Operasyona çok sayıda özel harekat polisi de destek verdi.

Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, Gaziosmanpaşa ve Sultangazi ilçelerinde helikopter destekli ev baskınları başlattı. Operasyona çok sayıda özel harekat polisi de destek verdi.

24 Temmuz'da yapılan polis operasyonları sırasında öldürülen Günay Özarslan'ın cenazesine yönelik polis saldırılarının gerçekleştiği ve bir polisin vurularak hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olaylara sahne olan Gazisomanpaşa'daki Gazi Mahallesi'nde çeşitli adreslere polis ekipleri baskın düzenledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden konvoy halinde araçlarla çıkan polis ekipleri, saat 04.00 sıralarında Gazi Mahallesi'ne girdi. Helikopter destekli yapılan operasyonlarda önceden belirlenen adreslere özel harekat polislerinin desteği ile giren polis ekiplerinin bazı kişileri gözaltına aldığı öğrenildi. Gazi Mahallesi'nde çeşitli noktalara TOMA ve Akrep tabir edilen zırhlı araçlar konuşlandırıldı. Gazi Mahallesi ve Sultangazi'de çeşitli adreslerde aramalar devam ediyor. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Suruç Katliamı'nda yaralanan Vatan Budak hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

Volkan Şen, süresiz kadro dışı bırakıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...