01 Ağustos 2015 12:34

Şairlerden gazetemize destek ziyareti

Paylaş

Başbakan Yardımcısı ve Geçici Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ın, 24 Temmuz 2015 günü HaberTürk TV’de “...Benim daha sözlerim bitmedi. Elimde bir dosyayla geldim ama süre kalmadı. Bakın size göstereyim. Özgür Gündem ve Evrensel’in de içinde olduğu, diğerlerini saymayayım birçok gazete.. bunlar suç makinesi” sözlerine karşı şairler gazetemize destek ziyaretinde bulundu.

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat ile görüşen Yaşar Miraç, Egemen Berköz, Kıbrıslı Şair Neşe Yaşın ve Turgay Fişekçi süreci değerlendirerek basın üzerindeki baskı ve sansürü eleştirdi. Türkiye’nin daha zor bir sürece girdiğini ifade eden Yaşar Miraç, “Evrensel gazetesinin hem işçi haberleri konusundaki duyarlı tutumu, hem de barış konusundaki ısrarını önemsiyoruz. Bu nedenle de Evrensel’e yapılan tüm saldırıları kınıyoruz” dedi. 

Yapılan bu ziyaretin gazetemize güç kattığını ifade eden Genel Yayın Yönetmenimiz Fatih Polat da, iktidarın Türkiye’yi büyük bir savaş içerisine ittiğini belirterek, aydınların barışın örgütlenmesinde önemli bir rolü olduğuna vurgu yaptı. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Görüyorum, duyuyorum, konuşuyorum

SONRAKİ HABER

Faturanın kesileceği adres belli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...