29 Temmuz 2015 20:17

Diyarbakır'da polis aracına ateş açıldı: 1'i polis 2 kişi öldü

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde devriye gezen polis aracının taranması sonucu 1'i polis 3 kişi yaralandı. Yaralanan bir polis ile bir sivil hayatını kaybetti.

Paylaş

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, devriye gezen polis aracının taranması sonucu Mehmet Uyar isimli polis yaralanırken, yoldan geçen Osman Çaran ve İbrahim Turan isimli yurttaşların da yaralandığı öğrenildi. Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralanan yurttaşlar, olay yerine gelen ambulanslarla Çınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, buradaki ilk müdahalenin ardından Diyarbakır'da bulunan hastanelere sevk edildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Durumu ağır olan polis memuru Mehmet Uyar kaldırıldığı Diyarbakır Bölge Araştırma Hastanesi'nde, silahlı saldırıda yaralanan Osman Caran da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaralanan diğer kişi olan İbrahim Turan'ın tedavisi ise devam ediyor.

Kaçan saldırganın yakalanması için ilçe genelinde Özel Harekat polisleri ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından geniş çaplı operasyon başlatıldı. (DİYARBAKIR)

ÖNCEKİ HABER

Arınç'ın susturmaya çalıştığı Aydoğan, Hayat TV'de konuştu

SONRAKİ HABER

Meslek hastalığı: Öyle bir sorunumuz yok ki ülke olarak çok başarılıyız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa