08 Temmuz 2015 03:13

Hep yanımızdaydınız

Paylaş

İşten Atılan Boytaş işçisi
Kayseri

Merhaba direnişimizde bize yardımcı olan, bizim sesimizi tüm dünyaya duyurmaya çalışan Evrensel Gazetesi ve Hayat TV çalışanı arkadaşlarım.
Ben de o kararlı yürüyüşümüz ve dik duruşumuz sonucunda işten çıkarılan bir Boydak Holding işçisi olarak bizim eylemimizde sürekli olarak yanımızda duran, an be an olan olayları tüm dünyaya duyurmaya çalışan Evrensel Gazetesi ve Hayat TV muhabirlerine tüm arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Ben kendim diğer Kayseri kanallarını ve diğer büyük kanalları defalarca aramama rağmen hiç birinden olumlu bir yanıt alamadım. Belki baskıdan, belki reklam korkusundan ama ne olursa olsun sonuçta menfaatten olsa gerek hiç biri gelmedi. Ama Hayat TV ve Evrensel Gazetesi olarak sizin bu kararlı tutumunuz ve işçinin yanında oluşunuz oradaki üç bin arkadaşımıza güven ve destek vermiştir.
Yaptığımız iş bırakmadan dolayı işten çıkarıldım. İşten çıkartıldıktan sonra bir takım işçileri bilinçlendirmek adına yapılan toplantılara katıldım ve orada da yine aynı manzarayla karşılaştım. Yine Evrensel Gazetesi’nin işçinin yanında olduğunu gördüm. Bir nebze de olsa işçinin sesini duyurabilmek adına mücadelesini gördüm. İnanın gerçekten günümüzde çok az rastlayabileceğimiz özgür basını ben o arkadaşların gözlerinde gördün. 1 Mayıs İşçi Bayramı’na katıldım, yine Evrensel Gazetesi ve Hayat TV ellerinden geldiği kadar işçi ve emekçilerin sesini duyurmak için mücadele içinde olduğunu gördüm. Keşke bütün gazete ve tv kanalları sizin gibi patronların baskısına boyun eğmeden özgürce yayın yapsalar.
Özgür basın mücadelesi içerinde olduğunuz, biz işçilerin sesi olduğunuz için çok teşekkür ederim ve başarılar dilerim.

ÖNCEKİ HABER

Faili meçhul mü bırakılmak isteniyor?

SONRAKİ HABER

Topyekün mücadele gerekiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa