05 Temmuz 2015 13:30

Fenerbahçe'de Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba imzayı attı

Paylaş

Fenerbahçe'de dün akşam İstanbul'a getirilen ve sabah sağlık taramasından geçen yeni transferler Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba'nın imza töreni gerçekleşti.

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba'nın imza töreni Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleşti. Oyuncular ve Sportif Direktör Giuliano Terraneo'nun hazır bulunduğu imza töreninde iki oyuncu da iddialı açıklamalar yaptı. 

Transferle ilgili açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Giuliano Terraneo, "İki yeni oyuncumuzu tanıtmak için bir araya geldik. Onları bu takıma kazandırdığımız için mutluyum. İki isimle de uzun süredir görüşüyorduk. Hocamızın oyun sistemine ve taktiksel anlamda oynatmak istediği oyuna çok uygunlar. Onları takıma kazandırdığımız için çok mutluyum." dedi.

Bu arada dün akşam Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba ile İstanbul'a gelen, sabah da sağlık taramasından geçen Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef De Souza ise imza törenine katılmadı. Brezilyalı oyuncunun neden imza töreninde olmadığıyla ilgili olarak ise Sportif Direktör Giuliano Terraneo şunları söyledi:

"Souza İstanbul'a geldi. Görüşmelerimiz sürüyor. Oyuncu sağlık kontrolünden geçti. Oyuncu ve Sao Paulo ile görüşmelerimiz sürüyor. Kulüp adına bir temsilci gelecekti ama henüz gelmedi. Geldiğinde görüşmeler sürecek ve bir kaç güne bir sonuca varacağız."

ABDOULAYE BA: BURADA OLMAKTAN DOLAYI GURUR DUYUYORUM

Sportif Direktör Giuliano Terraneo'nun ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin Porto'dan transferi Abdoulaye Ba ise yaptığı açıklamada, "Benim için yeni bir dönem başlıyor. Büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. Umarım bu kulübe faydalı olurum." dedi.

Fenerbahçe’de olmaktan dolayı onur ve gurur duyduğunu da ifade eden Senegalli stoper Abdoulaye Ba, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kariyerimde yeni bir dönem başlıyor. Burada olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Büyük takıma geldiğimin farkındayım. Takım arkadaşlarımla birlikte kulübün tarihine katkıda bulunmak için çalışacağım." şeklide konuştu. 

FABİANO RİBEİRO: ÇOK MUTLUYUM

Fenerbahçe'nin Porto'dan kiraladığı Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro ise "Kariyerimde yeni bir sayfa açıldı. Fenerbahçe'ye geldiğim için çok mutluyum. Elimden geldiğince takıma faydalı olmaya çalışacağım." diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Nereye geldiğimin farkındayım. Fenerbahçe'nin büyüklüğünün bilincindeyim. Çok çalışmam gerektiğinin farkındayım. Mevcut kaleci ve kaptanımız Volken Demirel'in başarısının da farkındayım. Ben bu takımın parçası olarak geldim. Ona ve herkese saygı duyacağım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Kadroya girmek veya girmemek günlük performanslara bağlı olacaktır. Biz çalışacağız ve son karar hocanın olacak. Ben bu takıma yardımcı olmak için buradayım." (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Kobane eylemlerine katılan 52 kişiye 15 bin 444 yıl hapis isteniyor

SONRAKİ HABER

‘Kasımızın son damlasına kadar’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...