30 Mayıs 2015 14:53

Önce tecavüz sonra dayak

İstanbul Pendik’te genç kadına önce tanımadığı bir adam tecavüz etti. Sonra ise kocası, tecavüze inanmayarak öldüresiye dövdü.

Paylaş

Erol POLAT

İstanbul Pendik’te 2 çocuk annesi 26 yaşındaki C.K’ye, iddiaya göre kapının önündeki ayakkabıları içeri almak isterken aniden ortaya çıkan tanımadığı bir kişi zorla eve girerek tecavüz etti. Bu sırada genç kadının eşi eve geldi. Tecavüzcü kaçarken, eşi ise kadına inanmayarak öldüresiye dövüp ailesinin evine bıraktı.  

Olay, C.K. ve ailesinin Darıca Polis Merkezine başvurmasıyla ortaya çıktı. C.K’nin ifadelerine göre, 28 Mayıs perşembe günü saat 13.00 sıralarında kapısının önündeki ayakkabıları içeri almak istediği sırada, aniden ortaya çıkan tanımadığı bir erkek kendisini içeriye itip tecavüz etti.

Bu sırada eve gelen eşi 37 yaşındaki E.K. önce tecavüz zanlısına saldırdı.

Eşine bu kişiyi tanımadığını, içeriye zorla girip tecavüz ettiğini söylemesine rağmen eşinin kendisine inanmayarak vurmaya başladığını anlatan C.K, ardından da Kocaeli’nin Darıca ilçesinde oturan ailesinin evine bıraktığını belirtti. Kendisine tecavüz eden tanımadığı erkek ile kendisini döven eşinden şikayetçi olan genç kadın, önce Darıca’daki Farabi Devlet Hastanesine, ardından da Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

C.K’nin şikayeti üzerine polis, tecavüz eden kişinin belirlenip yakalanması için çalışma başlatırken, kadının eşi E.K’yi de aramaya başladı. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Gezi korkusu: Bütün yollar kapalı!

SONRAKİ HABER

CHP önünde taşeron eylemi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...