28 Mayıs 2015 09:08

AKP'liler Bahçesaray'da bir kadını darp etti

Van'ın Bahçesaray ilçesinde, seçim çalışmaları kapsamında kısa bir süre önce Kobanê'de mayına basması sonucu yaşamını yitiren DBP'li Belediye Meclis üyesi Tahsin Akti'nin evini ziyaret etmek isteyen AKP'liler, kendilerine tepki gösterdiği için tartıştıkları eşi Marya Akti'yi tokatlayarak darp etti.

Paylaş

AKP Van Milletvekili Adayı Nahide Hakan, dün akşam saatlerinde partililerle birlikte Bahçesaray ilçesinde ev ziyaretleri gerçekleştirdikleri sırada bir kadının darp etti. Edinilen bilgilere göre, seçim çalışması yürütürken 2 ay önce Kobanê'de mayın patlaması sonucu yaşamını yitiren DBP'li Belediye Meclis üyesi Tahsin Akti'nin eşi olan Marya Akti'nin evini de ziyaret etmek isteyen AKP'liler, Marya Akti'nin tepkisi ile karşılaştı. 

Marya Akti, evine geldiklerini gördüğü AKP'lilere zafer işareti yaparak, "Evimize gelmeyin, biz HDP'liyiz" diyerek seslendi. Ancak bu uyarıyı dinlemeyen AKP'liler, ziyarette ısrar edince gerginlik yaşandı. Çevredeki halkın araya girmesine rağmen Emirhan Hakan isimli bir partilinin, Marya Akti'yi tokatladığı belirtildi.

Yaşananların ardından AKP'lilerin olay yerinden uzaklaşması sonrası tokat yiyen Marya Akti, Bahçesaray Cumhuriyet Savcılığı'na giderek AKP'li Milletvekili Adayı Nahide Hakan ve yanındaki partililerden şikayetçi oldu. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Cumhurbaşkanı'na bozkurt işareti yapan MHP’li için tutuklama istendi

SONRAKİ HABER

Yandaş medyada polemik sürüyor: Selvi’den Kekeç’e cevap

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...