17 Mayıs 2015 10:44

Cumhurbaşkanı'nın miting duyurusunu AKP seçim araçları yapıyor

Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun mitingi için duyurular AKP seçim araçları tarafından yapılırken, İl Başkanlığı da miting ile ilgili çalışmaların teşkilatların her kademesinde sürdüğünü açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pazartesi günü toplu açılış adı altında yapacağı miting için AKP Samsun İl Başkanlığı seferber oldu. Milletvekili adaylarının tanıtımı için hazırlanan araçlardan bir haftadır Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın miting anonslarının yapılması vatandaşların dikkatini çekti. 

AKP Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Samsun’a gelişi nedeniyle yazılı açıklama yaptı. Miting ile ilgili çalışmaların teşkilatların her kademesinde sürdüğünü belirten Göksel açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Türkiye'nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı ve AKP'nin Kurucu Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mayıs 2015 Pazartesi günü toplu açılış törenine katılmak üzere Samsun’a geliyor. Biz AKP Samsun İl Başkanlığı ve teşkilatlarımızın tüm kademeleriyle hazırlıklarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Miting tarihimiz belli olduktan sonra teşkilatımızın bütün kademeleri büyük bir titizlikle hazırlıklarına başladı ve yoğun bir şekilde devam ediyor. Mitinge gelecek hemşehrilerimizin, miting alanına rahat giriş ve çıkışlarının sağlanması için güvenlik güçlerimiz ile yaptığımız istişareler devam ediyor." (CİHAN)

    

ÖNCEKİ HABER

İşçiler direnişi Evrensel gazetesinden takip ediyor

SONRAKİ HABER

AFAD kampında Kobanêlilere şiddet

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...