08 Mayıs 2015 11:44

İzmir Valiliği, Erdoğan için seferber oldu

Paylaş

Metehan UD
İzmir

Devlet kurumlarına yazı yollayan İzmir Valiliği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir'e gelişi öncesi seferer oldu. Valilik, kurumlardan Erdoğan'ın açılış töreninin çoşkulu bir biçimde geçmesi için yüksek katılım istedi.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim mitingi havasında geçen açılış törenleri, kamuoyunda tartışma yaratmış ve muhalefet partileri konuyla ilgili Yüksek Seçim Kurulu'na başvurarak Cumhurbaşkan'ın AKP propagandası yaptığını ileri sürmüştü. 

16 KURUMA YOLLANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu açılışlardan birini de yarın İzmir'de gerçekleştirecek. Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşecek açılış töreni öncesi de İzmir Valiliği de harekete geçti. Valilik aralarında üniversitelerin, il milli eğitim müdürlüğünün, il sağlık müdürlüğünün, il gençlik ve spor müdürlüğünün bulunduğu 16  farklı kurumu faks çekerek Cumhurbaşkanı'nın İzmir'deki açılışlarına hazırlanmasını istedi. 

VALİLİK ÇOŞKULU GEÇMESİNİ İSTİYOR

İzmir Valisi Mustafa Toprak imzasıyla gönderilen yazıda toplu açılış töreninin coşkulu bir şekilde yapılabilmesi için en yüksek seviyede katılımın sağlanmasını istedi ve de açılış yapılacak tesislerin Türk Bayrağı ve Atatürk Posterleri ile kaplanmasını istedi. 

ÖNCEKİ HABER

IŞİD komutanı suikast ile öldürüldü

SONRAKİ HABER

Yaşamını yitiren YPG'liler nedeniyle konser iptal edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...