26 Nisan 2015 17:44

Maltepe'de dayanışma kahvaltısı

Maltepe Gülsuyu’nda Gülsuyu Gülensu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin çağrısıyla kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıya Emek Partisi Genel Başkanı Selma Gürkan ve HDP 1. Bölge milletvekili adayı Nilgün Tunçcan Ongan katıldı.

Paylaş

Maltepe Gülsuyu’nda Gülsuyu Gülensu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin çağrısıyla kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıya Emek Partisi Genel Başkanı Selma Gürkan ve HDP  1. Bölge milletvekili adayı Nilgün Tunçcan Ongan katıldı.

Kahvaltıda konuşan Gürkan, "AKP rejimi boyunca Kürtler, Aleviler, işçi ve emekçiler gün yüzü görmedi. Bu gidişatın değişmesi gerekiyor. Türkiye bugün kritik bir aşamada. AKP’nin saldırılarının hafiflemesi için ve 12 Eylül’ün getirdiği barajların yıkılması için HDP’nin barajı aşması gerekiyor" dedi. Gürkan, başkanlık sistemine karşı mücadeleye dikkat çekti.

Ongan ise zor bir dönemden geçildiğini fakat güzel günlerin yaklaştığını dile getirdi. 1 Mayıs’a dikkat çeken Ongan HDP’nin barajı aşması için birlikte mücadele etmek gerektiğini söyledi.  (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Halkevi baskınının şifresi çözüldü: Biri aramış!

SONRAKİ HABER

HDP adayları Tuzla'da deri işçileriyle buluştu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...