25 Nisan 2015 17:13

Karı-koca, evlerinin bahçesinde ölü bulundu

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde 63 yaşındaki Mustafa Karadere ile eşi 55 yaşındaki Feride Karadere, evlerinin bahçesinde ölü bulundu

Paylaş

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde 63 yaşındaki Mustafa Karadere ile eşi 55 yaşındaki Feride Karadere, evlerinin bahçesinde ölü bulundu. Karadere çiftinin kimliği henüz belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kafalarına taşla vurulmak suretiyle öldürüldüğü bildirildi. 

Olay, öğleden sonra Günyüzü ilçesine bağlı daha önce belde olan son yapılan düzenlemeyle mahalle statüsüne dönüştürülen Gümüşkonak'ta meydana geldi. Mustafa Karadere ile eşi Feride Karadere evlerinin bahçesinde yakınları tarafından yerde hareketsiz bir halde yatarken bulundu. Yapılan ihbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Karadere çiftinin ölmüş olduğu belirlendi. Başlarına taşla vurulmak suretiyle öldürüldükleri belirlenen Mustafa Karadere ile Feride Karadere'nin cesetleri otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda yara aldı

SONRAKİ HABER

Süper Lig'de günün görünümü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...