27 Mart 2015 16:51

Premier Lig’de bilet fiyatları isyanı

İngiltere’de Premier Lig taraftarları kulüp yöneticilerinin toplantı yaptığı yerin önünde gösteri yaparak, maç bilet fiyatlarını protesto edecek.

Paylaş

İngiltere’de Premier Lig taraftarları kulüp yöneticilerinin toplantı yaptığı yerin önünde gösteri yaparak, maç bilet fiyatlarını protesto edecek. Premier Lig CEO’su Richard Scudamore, Londra merkezindeki bir otelde yapılması planlanan toplantıda hissedarlara bir mektup da sunacak. Mektup, 20 Premier Lig kulübünün taraftarları ve Futbol Taraftarları Federasyonu (FSF) adına hazırlandı. Bu mektupta deplasman biletleri için 20 sterlinlik tavan fiyat konması isteniyor. BBC’de yer alan habere göre buna ek olarak, taraftarlar şu çağrıda bulunuyorlar:

Her Premier Lig kulübü öncelikle deplasman taraftarlarının bilet fiyatlarını sübvanse etmek için sezon başına 1 milyon sterlin ayırmalı
Her kulüp bu 1 milyonluk sübvansiyonun nasıl harcanacağını danışmak için taraftarlar ile “düzenli ilişki” içinde olmalı
Kulüpler deplasman maçlarını kategorize etmeye ve ziyaretçi takıma göre farklı fiyatlar belirlemeye son vermeli. Deplasman bilet tahsisleri azaltılmamalı ve deplasman seyircilerine alt kategoride konaklama tahsis edilmemeli. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

CerModern’in Mart konuğu Pınar Öğünç

SONRAKİ HABER

Didim'de 25 kişi HDP'ye katıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...