02 Mart 2015 14:26

Avukat Okan: Elif Çakır, 'Kabataş yalancısı' olarak anılacak

Avukat Fidel Okan, 'Kabataş olay'ı ile ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösteren gazeteci Elif Çakır'a cevap vererek 'Kabataş Yalancısı olarak anılacak' dedi.

Paylaş

Elif Çakır, Twitter'dan Fidel Okan'ı kastederek, "Gezi Olayları sürecinde benim avukatlığımı yapmadı.. KanalD'nin 'görüntü' yayınlamasıyla kendisinden bana gelen teklif üzerine Fidel Okan'a vekalet verdim" demişti. 

Bu açıklamaları üzerine Avukat Fidel Okan, facebook hesabından açıklamalarda bulundu. 

Kabataş yalanının görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra Çakır'ın kendisini aradığını, telefonda feryat figan ağladığını söyleyen Okan, “İnsani olarak kendisine yardım edebileceğim bir konu olursa arayabileceğini söyledim… Hakaret eden bazı kişilere dava açmak istediğini söyledi bende dava açamayacağını ancak suç duyurusunda bulunabileceğini söyledim… Birkaç gün sonra Zehra Develioğlu'nun avukatının açıklama yaptığı gün telefonla görüştük. 'Bu kadın bir yalancı, kesinlikle seni kandırmış, burada yapılması gereken tek şey var. Suç duyurusunu bu kadın aleyhine yapalım…Çünkü ben bu kadının doğru söylediğine kesinlikle inanmıyorum. Hatta kadının avukatının beyanlarında bu olayın senin tarafından abartıldığı yönünde dolaylı ifadeler var” dedim…" ifadelerini kullandı.

Okan, "Zaten yakında gelinin ailesinden birileri konuşmaya başladığında, ki bu olacak…Savunacak hiçbir şeyi kalmayınca 'Kabataş Yalancısı' olarak ömrünün sonuna kadar o gelinle beraber anılacak….Tüm bunlar yaşanmadan belki yapacağı son bir şey vardır… Basit bir şey… Sadece bir özür…" Fidel Okan geçen hafta yaptığı ilk açıklamada, belediye başkanının gelininin eşini beklediği sırada kucağında 6 aylık bebeği ile Kabataş'ta saldırıya uğradığı iddialarının, kurgu ve düzmece olduğunu belirterek tartışma başlatmıştı. Fidel Okan' "Bir süre sonra Fuat Avni DM haberi de tıpkı Kabataş yalanı gibi karşımıza heyyula gibi dikilecek" ifadelerini kullanmıştı. (CİHAN)

 

ÖNCEKİ HABER

'Kıdem tazminatına dokundurmayız'

SONRAKİ HABER

CHP'li Tanrıkulu, Zarrab'ın açtığı dava için hakim karşısına çıkacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa