02 Mart 2015 00:50

Bir annenin feryadı

Ümraniye’de boşanmak istediği eşinin kardeşi tarafından öldürülen Ebru Torun’un annesi yarın görülecek dava öncesi yaşadıklarını gazetemize yazdı, davaya katılım çağrısı yaptı.

Paylaş

Makbule TORUN
İstanbul

Dünyamın karardığı gün 29 kasım 2013. Beni evladıma hasret, torunumu da annesine hasret bıraktılar. Benim çığlıklarımı kim duyacak ? Rabbime sığındım, ben bir anneyim. Dayanamıyorum yavrumun yokluğuna her geçen gün ama her gün kokunsunu daha çok özlüyorum, gülüşünü, sesini, saçlarını...
Senin sevdiğin yemekleri yapıyorum. Ben sana kıyamazken, gözünden akacak bir damla yaş için canımı verecekken, seni benden aldılar. Her gün başucunda konuşuyorum seninle. Sana dokunamıyorum canım, can parem, kıyamadığım. Allahım, o zalimler rahat rahat dolaşıyor, hiçbir şey olmamış gibi insan içine çıkabiliyorlar.
Ben senden sonra ben değilim ki bebeğim, hakkını aramak için çırpınıp duruyorum, hakim bir kadın olduğu halde sanki suçlu bizmişiz gibi bizi susturuyorlar. Bize durmadan olay anını soruyorlar, ben orada olsaydım yavruma kendimi siper etmez miydim, bin parça olsam da sana el uzattırır mıydım meleğim.
Gerçek adalet yerini bulana kadar susmayacağım. Seni benden koparanlardan hesabını soracağım. Rahat uyu bebeğim, çektiğin her acının hesabını verecekler göz bebeğim. Eğer bu ülkede adalet varsa, bütün kadın cinayetlerinin hesabı sorulsun, anneler babalar yanmasın.
3 Mart Saat 15.00’de Kartal adliyesinde dava görülecek. Herkesi bekliyoruz.

 

ÖNCEKİ HABER

30 yaşındaki ünlü diyetisyen evinde ölü bulundu

SONRAKİ HABER

Sendikalaşan işçiler kolları sıvadı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...