01 Mart 2015 18:36

Bilic: Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadık

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, bu akşam büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını, oyuncularında gereğinden fazla coşku olmadığını söyledi.

Paylaş

Beşiktaş ile Balıkesirspor arasında oynanan ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic açıklamada bulundu. Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını dile getiren Hırvat teknik adam, şöyle konuştu:

"Bu maç öncesi gerçekten endişeliydim. 3 gün önce oynadığımız Liverpool maçı zihinsel ve fiziksel olarak oldukça yorucu bir maçtı. Oyuncuları toparlamak ve hazırlamak için ciddi bir gayret gösterdik. Buna rağmen maçta öne geçtik. Öne geçtikten sonra 2-0 veya 3-1'i getirmek için fırsatlar yakaladık. Fakat ne yazık ki bunları değerlendiremedik. Son beş dakikada rakip 3. golü atmaya çok yakındı. Atamadılar ve berabere bitti."

Cuma ve cumartesi günü maç hazırlıkları için gerekli uygun ortamı oluşturduklarını sözlerine ekleyen Bilic, "Takımda gereğinden fazla bir coşku yoktu. Zaten bu maçın tehlikeli olacağını biliyorduk. Endişelerimiz vardı. Tüm oyuncularımız zihinsel olarak yıpranmışlardı. Bu akşam ne yazık ki kenardan gelen oyuncularda oyuna etki edecek performans gösteremediler." şeklinde konuştu.

Artık Liverpool maçını geride bırakmaları gerektiğini dile getiren Bilic, "Biz her zaman önümüzde oynayacağımız maça odaklanmalıyız. Takım kollektif olarak oyuncularda bireysel olarak kazanmayı gerektirecek enerjiyi göstermeyi başaramadılar. Oyuna zihinsel ve fiziksel olarak hazırlandığımızda Avrupa’da neler yapabileceğimizi gösterdik. Ama bu enerjiden yoksun kaldığımızda her takıma karşı zorlu yaşayabiliriz" ifadelerini kullandı. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Anadolu Efes, Galatasaray Liv Hospital'i 77-75 yendi

SONRAKİ HABER

Irak Başbakanı İbadi, IŞİD operasyonunu başlattı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...