29 Ocak 2015 17:11

Bursaspor Başkanı: Satılık futbolcumuz yok

Bursaspor Kulübü’nün 2015 yılındaki ilk Divan Kurulu toplantısı, Özlüce Tesisleri’nde yapıldı. 385 Divan Kurulu üyesinden 103’ünün katılımıyla yapılan toplantıda konuşan Recep Bölükbaşı, "Hiçbir futbolcumuzu satmıyoruz" dedi.

Paylaş

Tranferlerle ilgili olarak konuşan Recep Bölükbaşı, "İstanbul basınından bugün bizi aradılar. Bende satılık futbolcu yok. Bursaspor futbolcu satmayacak. Değerini bulursa satarız. İbrahim Yazıcı değerini bulursa ceketimi satırım demişti. Gelecek teklif camiamızı mutlu ederse satarız. Maalesef çok sabırsız milletiz. Biz fakirlik edebiyatı yapmadık. Stadın KDV’si Bursasporun borcunu öder. Yeni yıldızlar asırsın yeni stat açılıyor. Büyürseniz her şeyi yaparsınız. Bursaspor’daki futbolcuların değeri sonsuz. Hiçbir futbolcumuzu satmıyorum” deyince divan kurulu üyelerinden alkış aldı.

YILDIZLARI SATMAYALIM

Satılık futbolcu olmadığını söyleyen Recep Bölükbaşı, "Ozan Tufan altyapıdan geldi. Yeni yabancı yasasından sonra değeri düşer dendi. Ama düşmediği ortada. İstanbul’da hiçbir kulüple görüşmedim. İbrahim Hacıosmanoğlu çok yakın dostum onunla görüştüm. Çok istedi. Ama güzel bir ivme yakaladık. Bursa çok mutlu. Aslında satmamız lazım. Ama satmayacağız. Buradan da İstanbul medyasına da yerel medyaya da söylüyorum; Satılık futbolcu yok. Kesinlikle satmayacağım. Kötü durumda olursak hep beraber göğüs gereceğiz. Ozan ve Şener’e 8,5 milyon avro ve 3 futbolcu verdiler. Satalım mı deyince üyeler satmayalım cevabını verdi" şeklinde konuştu. (Bursa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

‘Kavgam doğacak çocuğum için’

SONRAKİ HABER

‘Gelsinler bu maaşla 5 çocuk yapsınlar da görelim’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa