07 Ocak 2015 05:02

Okullara kar tatili

Gece boyunca süren ve sabah da devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle bir çok ilde ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

Paylaş

Gümüşhane ve Osmaniye il geneli ile Giresun'un bazı ilçelerinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

Gümüşhane Valiliği olumsuz kış koşulları nedeniyle il genelindeki tüm okulların bugün tatil edildiğini, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin idari izinli sayılacağını açıkladı.

Ayrıca Giresun'un Alucra, Dereli, Çamoluk, Doğankent ile Güce ilçelerinin tamamında, Giresun il merkezi ile Bulancak ve Yağlıdere ilçelerinin köylerinde ve taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitime bir gün ara verildi. Şebinkarahisar İlçesi'ndeki okullar ise 2 gün tatil edildi.

OSMANİYE'DE EĞİTİME 1 GÜN ARA

Sağanak yağmur ve fırtınanın etkili olduğu Osmaniye'de, il genelindeki okullarda bugün eğitime ara verildi.

Açıklama; Milli Eğitim Müdürlüğü'nün web sayfasında yer aldı. Açıklamada, "7 Ocak 2015 çarşamba günü oluşacak olumsuz hava şartlarından dolayı il geneli tüm okullarımızda eğitim ve öğretime 1 gün ara verilmiştir" denildi.

BALIKESİR MERKEZDE OKULLAR BUGÜN DE TATİL

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, olumsuz hava şartlarının devam etmesinden dolayı Karesi ve Altıeylül kaymakamlıklarınca tüm okul öncesi, temel eğitim, orta öğretim kurumları ile yaygın, özel öğretim ve özel eğitim kurumlarının 07 Ocak 2015 Çarşamba günü 1 gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ve hamilelerin de 1 gün süreyle idari izinli sayılacakları ifade edildi.

YOĞUN KAR YAĞIŞI VE FIRTINA OKULLARI TATİL ETTİRDİ
 
Bölgede etkili olan yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle birçok il ve ilçede okullar tatil edildi.

Bölge illerinde  yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuklar hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı nedeniyle Hakkari merkez, Şemdinli ve Yüksekova ilçelerinde, Ardahan merkez, Hanak, Çıldır ve Göle ilçelerinde, Kars'ın Sarıkamış ve Susuz ilçelerinde bir gün, Bitlis'te ise 2 gün eğitime ara verildi.(HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

İstanbul ve Ankara’da kar gece ve sabah etkili oldu

SONRAKİ HABER

İstanbul'daki saldırıyı DHKP-C üstlendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...