19 Aralık 2014 14:33

İlişkiye ‘suç’ deyip evliliği önerdiler

Sivas merkezde bulunan bir imam hatip lisesinde okuyan öğrencilerin cinsel ilişkiye girdiği iddiası üzerine okul yönetimi okuldan attığı öğrencilere bir de “Evlenin” önerisi yaptı.

Paylaş

Umut KOŞAN
Sivas

Sivas’taki iddiayı, ilde çıkan İrade Gazetesi haberleştirdi. Haberin, manşetten “Utandıran İddia” sözüyle verilmesi dikkat çekti. Habere göre, ildeki bir imam hatip lisesindeki öğrenciler cinsel ilişki yaşadı. Durumu öğrenen okul yönetimi ise öğrenciler hakkında soruşturma açtı. Soruşturma sonucu öğrenciler okuldan atıldı. Haberde, “Öğrencilerin eğitim yaşamlarını sürdürmesi için alternatif olanaklar arayan okul yönetimi, disiplin soruşturması sırasında öğrencilere evlenmeleri önerisinde bulundu” ifadeleri de dikkat çekti.

GAZETE KENDİNE GÖREV BİÇTİ

Ayrıca, haberi manşetten veren gazete de ilginç bir açıklama yaptı. Olaydan görev çıkaran gazete, “Amacımız imam hatip okullarına zarar vermek, olumsuzlukların reklamını yapmak değil, velilerin öğrencilerine sahip çıkmalarını, idarecilerin ise olayın üzerine gitmesini sağlamak. Amacımız, bu tür olayların bir daha yaşanmamasına vesile olmak” dedi.

 

ÖNCEKİ HABER

Şengal’de IŞİD kuşatması kırıldı

SONRAKİ HABER

Kız Kardeşlik Köprüsü’ne esnaf desteği

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...