18 Aralık 2014 15:17

Fikret Otyam’a Doksan’a Bir Kala partisi

Ressam Fikret Otyam 89. yaşına “Doksan’a Bir Kala” partisiyle girecek. Maltepe Belediyesi, Ünlü Ressam Fikret Otyam’ın 89. yaş gününü bir etkinlikte kutlayacak. Etkinlikte, kendi adına Maltepe’de kurulacak vakfın ve müzenin “vakıf senedi” verilecek.

Paylaş

Maltepe Belediyesi, Ünlü Yazar ve Ressam Fikret Otyam’ın 89. doğum günü dolayısıyla 19 Aralık’ta, Cevahir İstanbul Asia Hotel’de bir etkinlik düzenleyecek. Etkinlikte, Maltepe’de kurulacak olan Fikret Otyam Müzesi ve Fikret Otyam Vakfının projesi açıklanacak. Projeyle ilgili düzenlenmiş olan “Vakıf Senedi” de, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından, Fikret Otyam’a takdim edilecek.

Etkinliğe, Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, Siyasetçi ve Gazeteci, Tarihçi İlber Ortaylı, Orhan Kemal’in oğlu Işık Öğütçü, Gazeteciler Şükrü Küçükşahin, Balçiçek İlter, Nebil Özgentürk ve Özgen Acar, Şair Ataol Behramoğlu, Ahmet Say, Sanatçı Zeynep Karababa, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Eski Başkanı Ali Baransel, Ünlü Mimar ve Gazeteci Aydın Boysan, Kayseri Otyam Kültürevinden Nazım ve Faris Kılıç, Rıza Küçükoğlu, Maltepe’de kurulacak Fikret Otyam Müzesinin mimarlarından Prof. Dr. Cengiz Bektaş ve çok sayıda davetli katılacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Köprüde buluşan filmler Bilgi’de

SONRAKİ HABER

Hidayet Karaca: Diziden terör örgütü çıkarmak komik

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...